Notitieblokken bij uw drukker in Amsterdam​

Goedkope notitieblokken bedrukken

notitieblokken drukken

Notitieblokken bedrukken loont. Notitieblokken zijn namelijk sterke reclamedragers, omdat ze langdurig worden gebruikt. Bij elk nieuw blad van uw notitieblok met logo verschijnt uw logo of boodschap opnieuw. Notitieblokken, ook wel bekend als schrijfblokken en kladblokken, bedrukken wij in veel variaties en maten.

Verschillende bedrukkingen

Notitieblokken bedrukken we zowel in zwart-wit, PMS als in full colour. De mogelijkheden hiervan zijn afhankelijk van het aantal blokken dat u nodig heeft. Zo is uw notitieblok met logo in lage oplage alleen full colour te bestellen en hebt u bij hogere oplages juist keuze uit meerdere verschillende bedrukkingen.

Papiersoorten notitieblokken

Net als bij ons briefpapier drukken we notitieblokken standaard op 90 grams lasergeschikt bankpost. Maar u kunt voor uw kladblok met logo ook kiezen uit recyclingpapier en biotop. Het is maar net welk papier u het meest geschikt vindt voor uw kladblok met logo.

Bedrukte notitieblokken in uw eigen ontwerp

Het ontwerp van uw notitieblok met logo is helemaal aan u. Standaard zijn de pagina's blanco. U kunt zelf lijntjes, ruitjes of logo's toevoegen aan het ontwerp. Gebruikt u lijnen? Wij adviseren een lijndikte van minimaal 0,5 pt.

Speciale PMS-kleuren

PMS-kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS-kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS-kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Afwerkingen voor notitieblokken

U kunt bij ons kiezen uit een lijmbinding en een spiraalbinding. Ook het aantal vellen per blok kiest u zelf. Optioneel voorzien we uw kladblok met logo van 2 of 4 boorgaten. Ook kunnen we uw blokken van een transparante cover voorzien. Al onze notitieblokken zijn standaard voorzien van kartonnen onderbord.

Lijmbinding

De schrijfblokken kunnen we voorzien van een lijmbinding aan de korte of lange zijde. We lijmen deze notitieblokken zodat de pagina's afgescheurd kunnen worden.

Spiraalbinding

De schrijfblokken kunnen we voorzien van een spiraalbinding (zilver, wit of zwart) aan de korte of lange zijde. Voor langdurig gebruik raden we aan om notitieblokken met spiraalbinding te kiezen in plaats van lijmbinding.

Omslag

De schrijfblokken kunnen we voorzien van een full colour omslag. Deze bevestigen we op het grijze onderbord en slaat om het gehele blok heen.

Boorgaten

Optioneel kunt u bij A4-schrijfblokken kiezen voor 2 of 4 boorgaten. Bij kleinere formaten kunt u kiezen voor 2 boorgaten.


Notitieblokken bij uw drukkerij in Amsterdam!