Geboortekaartjes

Geboortekaartjes sturen is een oud gebruik, maar nog steeds zo leuk! Als trotse kersverse ouders vertel je zo dat jullie baby is geboren.

Wij maken voor jullie de allermooiste geboortekaartjes. Met de vele mogelijkheden die wij hebben om het nog specialer te maken, kijk dan even bij de speciale afwerking. Er is zó veel mogelijk:

Hoewel je vroeger gewoon uit een paar soorten kaarten kon kiezen, is de keuze nu reuze. Eigenlijk is alles wel mogelijk. Je kunt van het geboortekaartje echt iets origineels maken. Er zijn veel partijen online die voorbeeldkaarten hebben of een mogelijkheid dat je de geboortekaart helemaal zelf samenstelt. Ook tof is om te kiezen voor een grafisch ontwerper die voor jullie een uniek ontwerp maakt.

Zo maak je zelf geboortekaartjes – handige tips

De kraamtijd is vaak al druk genoeg. Wil je je in die tijd niet bezighouden met het versturen van de geboortekaartjes, dan laat je dat door ons regelen.

Bestel eerst een proefdruk van het geboortekaartje: Zo weet je zeker dat het geboortekaartje dat jij hebt ontworpen, ook helemaal naar wens is. Een 1ste proefdruk ontvang je gratis met een voorbeeld van de papiersoort. Bestel je een tweede proefdruk dan betaal je € 12,50 euro. Voor meer proefdrukken geldt het normale tarief.

Jongen of meisje? Bestel dan twee proefdrukken!: Als je nog niet weet of je een jongen of meisje krijgt, bestel je natuurlijk gewoon twee proefdrukken van de geboortekaarten die jij hebt gemaakt.

Ga naar trouwkaarten: