Digitale druk: kwaliteit en snelheid

Digitaal drukken heeft in de afgelopen jaren een professionele standaard bereikt en  dat is precies de reden waarom wij deze snellere manier van drukken in ons arsenaal hebben opgenomen. Wij denken dat we met de aanschaf en implementatie van een Ricoh 7200 PRO de juiste machine hebben gevonden die een brug slaat tussen enerzijds de snelheid en het 'low-cost' aspect van digitaal produceren en anderzijds de kwaliteit en het volume van offset-productie.

Het papier kan tegenwoordig tot 400 grams worden doorgevoerd en en de machine heeft in-line een vernisstraat (in de vorm van clear toner), waardoor, indien gewenst een glossy of mat effect kan worden bereikt. Indien juist aangeleverd is zelfs een 'spot'-effect mogelijk.  Maar niet alleen dat: omslagen, visitekaarten, folders en flyers behoren tot de mogelijkheden. Er kan natuurlijk ook in combinatie gedraaid worden met de offset pers. Welke opzet voor uw order het meest geschikt is bekijken we graag en rekenen wij u voor.

Ricoh Pro C7200-PRO

De Pro C7200-PROserie is uitgerust met een nieuwe lasertechnologie genaamd VCSEL (Vertical Cavity Surface Emitting Laser). Deze lasertechnologie zorgt met nog scherpere letters en een fijne lijnstructuur voor de beste afdrukkwaliteit in zijn klasse bij een resolutie van 4800 dpi.

Een ander voordeel is de accurate beeldregistratie, doordat met het conditioneren van het systeem de papierdeformatie gemonitord wordt. De Pro C751EX serie maakt ook gebruik van de nieuwe ‘liquid cooling’ technologie die de temperatuur van de developer continu optimaliseert en daarmee zorgt voor een hogere productiviteit.

C1+

Voor onze Digitale afdeling beschikken wij over een C1+
Nieuwe mogelijkheden met heldere toner - De imagePRESS C1+ biedt een grote verscheidenheid aan productiemogelijkheden. Met de nieuwe heldere toner kunt u verbluffende effecten creëren en uw klanten diverse nieuwe premium services bieden:

Metalliceffecten - combineer heldere toner met CMYK-grijstinten om metallic tekens te maken. Met deze effecten kunt u professionele opvallende uitnodigingen maken waarmee u de juiste indruk maakt. Watermerken - gebruik heldere toner om watermerken op vouchers en kaarten te maken. Een watermerk is een uitstekende, voordelige beveiliging tegen vervalsing, die verdwijnt als iemand een kopie maakt. Spot mat-/glanscoating - heldere toner op een voorbedrukte CMYK-pagina voor indrukwekkende mat- of glanseffecten, afhankelijk van de gebruikte media.