Doordruksets bij uw drukker in Amsterdam

Bonnenboekjes drukken

doordruksets drukken

Bonnenboekjes drukken wij voor de laagste prijzen. Doordrukpapier is enorm handig als u bijvoorbeeld een kopie van een document nodig heeft. U kiest zelf door het aantal doordrukvellen het aantal kopie├źn dat u met uw bonnenboekje kan maken.

Boekje van doordrukpapier

Het bovenste blad van het bonnenboekje is bijna altijd wit, maar in overleg kan dit ook een andere kleur worden. Voor de doordrukvellen kunt u kiezen uit de kleuren wit, groen, roze, geel en blauw. De doordrukbonnen zijn net als ons briefpapier, verkrijgbaar in meerdere formaten en kleurstellingen.

Bonnenboekje maken

Wilt u een bonnenboekje maken? Doordrukbonnen zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld orderbonnen of klantenbonnen. Om de bestelling van uw klant te voltooien, schrijft u alle benodigde gegevens op een formulier van doordrukpapier. Hierna hebt u een kopie voor uzelf en uw klant.

Bonnenboekje bedrukken

Wanneer u kiest voor een dubbelzijdige bedrukking bedrukken we alleen het eerste doordrukvel dubbelzijdig. Dit vel kunnen we dubbelzijdig zwart-wit drukken of aan de ene kant full colour en de andere kant zwart of een grijswaarde. De overige vellen van het bonnenboekje bedrukken we altijd enkelzijdig zwart-wit.

Doordruksets inzetten

Ons kwalitatieve doordrukpapier kunt u ook gebruiken voor:

  • bonnenboekjes
  • offertes
  • werkbonnen
  • afleverbonnen

losse doordruksets

Losse doordruksets

Losse doordruksets zijn makkelijk en snel te bestellen bij ons. U kiest eenvoudig het aantal vellen per bundel, het eindformaat en de bedrukking. Vervolgens selecteert u het aantal losse sets. We hebben de losse doordruksets met PMS-bedrukking vanaf 500 stuks en met full colour bedrukking vanaf 1.000 stuks. U kunt kiezen uit A4-, A5- of A6-formaat.

gelijmde doordruksets

Gelijmde doordruksets

We kunnen uw doordruksets lijmen tot een blok. Dit komt goed van pas als u veel doordruksets gebruikt. Op deze manier blijven ze goed bij elkaar zitten en houdt u het overzicht. Als u bijvoorbeeld kiest voor lijmen per 25 bundels per blok en u kiest als aantal 100 exemplaren, dan krijgt u 100 gelijmde blokken met elk 25 sets, oftewel 2500 sets met doorslagvel.

Doordruksets bij uw drukkerij in Amsterdam!