Stansen-slitten-nummeren-perforeren van drukwerk

Stansen is niets anders dan vormen uit het papier halen. Alles wat niet met de snijmachine kan worden gesneden wordt gestanst. Met een stansmachine (in ons geval een Heidelberg) worden de vormen uit het papier geslagen. Om te kunnen stansen moet er een vorm worden gemaakt.

Stansen is het uitsnijden van een vorm met behulp van een voorgevormde stansvorm. Voor het uitstansen van drukwerk hebben wij een imposante Heidelberg cilinderpers staan. Daarop kunnen wij stansen, slitten rillen, perforeren en numeren. Zo kunnen wij uw presentatiemappen een unieke uitstraling geven. En dat alles in eigen bedrijf, in Amsterdam!

Slitten van drukwerk

Slitten is een zelfklevend vel voorsnijden. Het vel wordt dan half doorgesneden, zodat de gebruiker het etiket of de sticker snel van het achtervel af kan nemen. Slitten doen wij met behulp van een op maat gemaakte vorm. Voor het slitten van drukwerk hebben wij een imposante Heidelberg cilinderpers staan. Daarop kunnen wij stansen, slitten rillen, perforeren en numeren.  En dat alles in eigen bedrijf, in de Amsterdamse Jordaan!

Rillen en perforeren

Een ril  is een voorgedrukte vouw. Het vel wordt dan half ingedrukt, zodat de gebruiker het drukwerk snel en goed kan vouwen, zonder dat het breekt. Perforeren is een lijn gedeeltelijk insnijden in een vel. Rillen en perforeren doen wij met behulp van een op maat gemaakte lijnen en of vormen. Voor het rillen en perforeren van groot formaat drukwerk hebben wij een imposante Heidelberg cilinderpers staan. Voor kleinere formaten gebruiken wij daarvoor de oerdegelijke Heidelberg degelpers. Daarop kunnen wij stansen, slitten rillen, perforeren en numeren. En dat alles in eigen bedrijf, in de Amsterdamse Jordaan!

Numeren van drukwerk

Als je genummerd drukwerk wil hebben moet je dan numeren. Genummerd drukwerk wordt veel gebruikt voor doorschrijfbloks en doorschrijfsets. Maar ook voor uniek reclame drukwerk zoals loten. Voor kleine formaten gebruiken wij voor numeren de oerdegelijke Heidelberg degelpers. Voor grote formaten gaan we naar de Heidelberg cylinderpers.

Ga naar zakelijk:              

Ga naar geboortekaartjes:

Ga naar trouwkaarten: