Enveloppen bij uw drukker in Amsterdam

Goedkope enveloppen bedrukken

enveloppen drukken

Of u nu enveloppen met full colour bedrukking of PMS-bedrukking wilt. Reclameland is specialist in het bedrukken van goedkope enveloppen. Net als voor ons briefpapier, drukken we tegen bodemprijzen. U ontvangt enveloppen met een uitstekend resultaat tegen de laagste prijs.

Enveloppen bestellen is erg eenvoudig

Enveloppen drukken gaat zeer snel bij drukkerij Confiance. Kies het formaat, kies het venster en kies de bedrukking; voordat u het weet heeft u uw gepersonaliseerde enveloppen in huis. Enveloppen met striplock- of gomsluiting, full colour of PMS-bedrukking, we hebben het allemaal. Hierbij een overzicht van onze enveloppen.

Sluitingen en vensters

Voor de sluitwijze van uw bedrukte envelop heeft u de keuze uit een striplocksluiting of gomsluiting (natklevend). Voor het machinaal vullen van enveloppen is gomsluiting vaak verplicht.


envelop striplocksluiting

Striplocksluiting

Bij een striplocksluiting zit er een plaklaag op de sluitklep van de envelop. Door de beschermstrip eraf te trekken komt de plaklaag tevoorschijn en kunt u de envelop sluiten.


Gomklep

Gomsluiting

Gomsluiting is de traditionele manier van sluiten. Hier maakt u de rand van de sluitklep vochtig en vervolgens kunt u de envelop sluiten. In het geval van machinale verwerking bij het vullen van enveloppen is gomsluiting vaak de enige optie.


Vensterenvelop

Enveloppen met venster

Het venster van de envelop heeft rechte hoeken waarbij u de plaats, links of rechts, zelf bepaalt. De binnenzijde van alle enveloppen, uitgezonderd biotop, zijn effen grijs.
Speciale PMS-kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS-kleuren. Wilt u toch enveloppen bestellen met zo'n speciale PMS-kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Opmaaktips voor enveloppen

Tips bij het opmaken van enveloppen:

  • Plaats logo's, tekst en afbeeldingen niet te dicht bij de randen van de envelop.
  • Houd minimaal 2 mm witruimte rondom vensters aan.
  • Houd er in het ontwerp rekening mee dat rechtsboven voldoende ruimte vrij blijft voor eventuele frankering van de enveloppen.
  • Specifieke informatie over maten en vensterstanden vindt u in de werktekeningen bij de gekozen envelop.

Praktische informatie

Ook belangrijk om te weten:

  • De binnendruk van de enveloppen is lichtgrijs. Behalve bij C5/6, daar is het blauw.
  • De drukpers (offset) heeft 10 mm grijperswit nodig wat betekent dat deze ruimte vrij moet zijn van bedrukking. Zie de werktekening bij de gekozen envelop voor de locatie van deze ruimte.
  • Bij volvlak bedrukkingen kunnen de zijplaknaden van de envelop licht zichtbaar worden. Dit is niet te voorkomen.
  • De meeste enveloppen kunnen aan de hand van een kleurmodel bedrukt worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
Enveloppen bij uw drukkerij in Amsterdam!