Posters bij uw drukker in Amsterdam

Goedkope posters drukken

posters drukken

Drukkerij Confiance drukt uw posters voor de laagste prijzen. In dit digitale tijdperk is een poster nog altijd goed geschikt om aandacht te genereren voor uw bedrijf, evenement of product.

Een poster geeft u een groot canvas om uw ontwerp op te laten drukken. Zo heeft u meer plek voor uw naam, logo of slogan. Waar een folder of flyer minder ruimte biedt voor uw ontwerp, zet u met een poster uit uiting nog meer kracht bij!

Het schaalvoordeel dat we bij drukkerij Confiance te Amsterdam behalen is te danken aan de duizenden Posterss die we dagelijks drukken. En dat ziet u meteen terug in de prijs. Wilt u de Posters makkelijk en snel aan de muur hangen?

Wij hebben materialen voor zowel binnen- als buitengebruik. Dus of u uw Posters nu voor uw voetbalvereniging gebruikt, in een zwemparadijs of bij een wielrennersevenement: met drukkerij Confiance zit u goed.

Kleine of grote oplage posters

Van 1 tot 50.000 posters drukken, bij drukkerij Confiance kan het allemaal. Bij oplage tot 10 ex A0 heeft u de keuze uit 2 papiersoorten, vele afwerkingen en nog meer formaten en aantallen. De grote oplgagen posters hebben we van neon tot blueback papier en zijn zelfs 4/4 dubbelzijdig te bestellen.

Posters bij uw drukkerij in Amsterdam!