Folders bij uw drukker in Amsterdam​

Folders drukken

folders drukken

Goedkoop folders drukken kan bij drukkerij Confiance te Amsterdam. Ze zijn voor vele doeleinden te gebruiken; als informatiepagina voor producten, om op bijeenkomsten uit te delen, of om spectaculaire campagnes te versterken.

Of u nu een grote folder nodig heeft van A3 of A4-formaat of gaat voor een wat handzamer A5, A6, A7 of DIN-formaat: wij kunnen het allemaal. Ook kunt u folders laten bedrukken in een vierkant formaat van verschillende groottes.

Folders met verschillende vouwwijzen

De belangrijkste eigenschap van folders is dat deze gevouwen zijn. Dit kan door middel van verschillende vouwwijzen. Onderstaand overzicht laat zien welke combinaties mogelijk zijn.

Hieronder leest u meer informatie over de verschillende soorten vouwen.

Enkele vouw: Bij een enkele vouw (4-zijdig) wordt de folder 1 keer in het midden gevouwen. Dit is de meest voorkomende vouw.

Wikkelvouw: Een andere veelgebruikte vouw is de wikkelvouw. De twee buitenste flappen worden hierbij naar binnen gevouwen.

Zigzagvouw: Een zigzagvouw houdt in dat de flappen in tegengestelde richting worden gevouwen.

Luikvouw: De linker- en rechterzijdes worden bij een luikvouw naar binnengevouwen.

Kruisvouw: Bij een kruisvouw wordt de folder twee keer gevouwen, waarvan één keer kruislings.

Belangrijk om te weten: Folders worden t/m 250 grams papier gevouwen geleverd. Er zijn hier een aantal uitzonderingen op. Zo worden de volgende papiersoorten plano (ongevouwen) geleverd:

  • 250 grams met meer dan 6 zijdes.
  • 170 grams of zwaarder met een dubbelzijdig mat/glans (UV-lak) gefolieerde afwerking.

Folders ontwerpen

Goedkoop folders ontwerpen kan heel eenvoudig bij drukkerij Confiance te Amsterdam. Folders kunt u voor veel doeleinden inzetten. Denk aan het vergroten van uw naamsbekendheid of het aankondigen van een evenement. Alles is mogelijk. U kunt bij ons zelf folders ontwerpen in onze gratis online ontwerptool. In deze tool kunt u uw eigen logo, teksten en foto’s uploaden en zo uw eigen folders maken. Dat is nog eens makkelijk online folders ontwerpen en maken.

Kleine of grote aantallen folders drukken

Bij Reclameland kunt u uw folders drukken op 2 manieren. Kleine oplages worden digitaal gedrukt met onze Ricoh PRO 7200 printstraat. Deze digitale drukpers werkt, net als bij offset drukwerk, met vloeibare inkt. Hierdoor is er nauwelijks kwaliteitsverschil en geeft het voor kleine aantallen de allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Folders drukken op verschillende grammages papier

Welke papiersoorten zijn ongestreken of gestreken, zijn verkrijgbaar in glans of mat, of hebben een FSC keurmerk? Al deze informatie over de papiersoorten waar we folders op drukken, staan in het onderstaande overzicht. Handig om te weten:

  • Gestreken papier (mc) is het meest gebruikelijk. Dit papier voelt glad aan.
  • Recyclingpapier is ongestreken en voelt dus ruw aan.
Folders bij uw drukkerij in Amsterdam!