Direct mailing

Direct versturen?

Direct mailing

Heb je een direct mail die je naar je doelgroep wilt versturen? Dan bekijken we samen hoe we die het beste in de gewenste oplage kunnen bezorgen. Heb je vragen over de verpakking? Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden graag met je door.

Wat kost het?

De kosten hangen af van de vorm, oplage en gewenste bezorgsnelheid van je direct mail. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Stel jezelf de volgende vragen voor maximaal resultaat

  1. Wat wil ik bereiken met mijn direct mail? Benieuwd naar welk soort direct mail voor het grootste klantbereik zorgt: een gepersonaliseerde ansichtkaart, een brief met flyer, een selfmailer of een envelop met een kleine attentie? We adviseren je graag aan de hand van je doelstellingen.
  2. Welke klanten benader ik? Met een direct mail kun je jouw klanten gewoon benaderen binnen de geldende wet- en regelgeving. Makkelijk als je al een klantenbestand hebt, maar natuurlijk ook interessant om nieuwe klanten te benaderen.
  3. Hoe laat ik mijn direct mail drukken? Laat je direct mail afdrukken door een drukker of door één van onze premium partners. Wij geven je hier graag advies over.
  4. Wat is het beste verzendmoment? Je wordt begeleid door onze direct mail experts die voor jou bekijken welk verzendmoment het beste past. Heeft het spoed? Het kan altijd snel voor je worden geregeld.

Tips en inspiratie nodig?

Wil je met je direct mail aan de slag, maar kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij de Kracht van aandacht. Hier hebben we alle inzichten over direct mail voor je op een rij gezet. Voor iedereen die de aandacht van zijn doelgroep wil pakken.


De gehele mailing verzorgen wij vanuit ons bedrijf in Amsterdam op de Brouwersgracht 87. Het drukken, inprinten van adressenbestanden, verpakken en verzenden. Alles onder één dak!


Drukwerk nodig? Vraag hier een offerte aan

Via deze knop kun je heel gemakkelijk je wensen toonbaar maken en een offerte aanvragen.