Het geboortekaartje

Door Martin,

Laat je inspireren en maak een geboortekaartje dat bij jullie past! De 1e Proefdruk Gratis. Kom je er zelf niet kom dan eens langs om samen met ons het perfect geboortekaartje te ontwerpen en te drukken.

De prijs en kwaliteit van het kaartje is natuurlijk erg belangrijk. 

We hebben daarom alleen maar mooie papiersoorten, en voor een mooie prijs. Luxe afwerkingen is voor ons heel normaal. We hebben ook alleen maar dubbelzijdig folie. Dus zo kan je profiteren van een mooi folie kaartje. De prijs is namelijk precies hetzelfde dan enkelzijdig folie. Zo kunnen we iedereen een mooi kaartje aanbieden. Onze zelf ontworpen kaartjes met deze mooie afwerkingen kan je nergens goedkoper krijgen. Hieronder vindt u een overzichtje van de prijzen voor de zelf ontworpen kaartjes:

Uitleg & Design tips! Voor een mooi resultaat van je geboortekaartje zijn er enkele designtips die belangrijk zijn voor het meest mooie geboortekaartje/ trouwkaartje ever:-) Probeer 2 a 3 verschillende lettertypes te gebruiken. Voor de rust op het kaartje kan je het beste 2 a 3 lettertypes gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld een lettertype kiezen, en deze overal een beetje…

Hoe leuk is het om zelf jullie kaartje te maken, maar dan toch nog een WAUW factor toe te voegen! Nou dat kan hoor. Op elk zelf ontworpen kaartje kun je folie toevoegen, dus ook Koperfolie of zilverfolie. Dat maakt jullie eigen kaartje nog unieker! Maar hoe?  Het is de bedoeling dat jezelf de beelden en teksten aanlevert, wij doen de rest.


Terug naar overzicht